Звучен шамар на Путин удари руската мегазвезда Алла Пугачова. Тя

...
Звучен шамар на Путин удари руската мегазвезда Алла Пугачова. Тя
Коментари Харесай

Алла Пугачова удари звучен шамар на Путин

Звучен пестник на Путин удари съветската мегазвезда Алла Пугачова. Тя мощно подлага на критика съветския президент поради война в Украйна и поради обявяванет она брачна половинка и Галкин за задграничен сътрудник, тъй като громи военната експанзия.

" Началото на края на режима на Путин ", " Алла за президент ", " Милиони алени рози против силата на злото ": рецензията на Алла Пугачова против войната на Русия в Украйна провокира стотици хиляди реакции в обществените мрежи, написа Deutsche Welle.
-->
В Инстаграм Алла Пугчова предложи да бъде оповестена за " задгранична агентка ". По този метод 73-годишната икона на съветската попмузика показва своята взаимност със брачна половинка си Максим Галкин - артист и ефирен водещ. Преди време той остро разкритикува изпращането на съветски войски в Украйна. Заради това предходната седмица съветското правосъдно министерство го включи в листата с така наречените задгранични сътрудници. Това значи, че съветските управляващи го упрекват в политическа интензивност в интерес на Украйна, както и за финансиране от Украйна. Сега и Пугачова надигна глас против войната.

Посланието на Пугачова гласи: " …защото съм солидарна със брачна половинка си - един почтен, редовен и откровен човек, същински и безкористен съветски родолюбец, който желае на родината си да процъфтява, а също и кротичък живот, независимост на словото и завършек на гибелта на нашите момчета за илюзорни цели, които трансформират страната ни в изгнаник и вършат сложен живота на нашите жители ".

Според съветското законодателство, управляващите могат да афишират за задгранични сътрудници организации и обособени лица, които имат дейна политическа активност и биват финансирани от чужбина. По предписание нарочените за задгранични сътрудници след това биват подлагани на засилен надзор от страната.

Суперзвезда в Русия

В родината си Алла Пугачова е същинска звезда. Още от 1970-те години тя е исполин в съветската рок- и попмузика, триумфът ѝ надживя краха на Съветския съюз, а през последните години се потвърди и като големина в шоу бизнеса с непрестанните си телевизионни участия. Бракът ѝ с 27-години по-младия от нея Галкин пък е непрестанна тематика в булевардните издания.

След началото на съветската война в Украйна двамата напуснаха Русия и се откриха в Израел. За ралика от Галкин обаче, който не пестеше рецензиите си към съветското управление, Пугачова до момента се въздържаше от политически изказвания.

" Звучен пестник за Кремъл "

Руският политолог Аббас Галямов, който преди е писал речите на президента Путин, дефинира изразената позиция на Пугачова като " гласовит пестник за Кремъл ". Галямов напомня, че тя е измежду известните персони в Русия, за които в обществото царува цялостен консенсус, и споделя, че нейното изненадващо решение да заеме позиция по политическа тематика може да накара обществото да си каже: " Край, стига към този момент ", което е доста рисково за властта.

И в действителност: думите на Пугачова отекнаха като гърмеж в съветското общество. Политици, актьори и всевъзможни общественици ѝ се възхищават за проявената гражданска позиция и храброст: " Браво, Алла Борисовна! ", " Респект ", " Милиони алени рози против силата на злото ", " Началото на края на режима на Путин ", " Най-доброто ѝ осъществяване от доста години насам " - това са единствено някои от мненията откакто изпълнителката изрази позицията си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР