Звездният бейби бум продължава! Певицата Мария Илиева стана майка за

...
Звездният бейби бум продължава! Певицата Мария Илиева стана майка за
Коментари Харесай

Звезден бейби бум: Мария Илиева стана майка на момиче! Ето как кръстиха бебчето!

Звездният бейби взрив продължава! Певицата Мария Илиева стана майка за повторно, този път - на щерка!

Момиченцето се споделя София, като и тя, и звездната ѝ майка са добре, оповестява NOVA, цитирайки PR екипа на певицата. 

Виж още: Изненада! Поли Генова е бременна за втори път 

София е второ детенце за певицата. Малкият Александър се роди в края на 2017 година В края на бременността си Мария Илиева бе посетител в телевизионно предаване, където точно синът ѝ издаде и пола на бебето. Запитан дали желае да е батко на момче или на момиче, Алекс сподели, че желае момиче. Именно тогава всички заподозряха, че Мария Илиева ще има щерка, а през днешния ден за следващ път се убеждаваме, че децата не лъжат!

Виж още: Как го вае това тяло? Сексапилната Бояна Генова изкушава по бански, сподели тайните си

Иначе Мария Илиева пази ревниво персоналния си живот в загадка. В средата на месеца пред камерите на NOVA тя показа, че е срещнала " най-пресрасния мъж ". " Аз не укривам щастието си. Мисля, че щастието би трябвало да се споделя. Чувствам се прелестно, обичана… Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за който даже не съм мечтала. С времето този идеализъм се убива. Тази обич ми върна чувството, че безусловността е допустима и че най-хубавото не трябва да остава като фантазия и на назад във времето. Трябва да вярваш и когато си живял почтено в някакъв миг ти се случва това ", показа тя пред " Събуди се ".

Че Мария Илиева чака втората си рожба, стана ясно през април. " С голямо благополучие споделям с вас, че с Александър сме в трепетно очакване на бебе! Прекрасно е, че сме дружно в това странствуване, наситено с обич, отдаденост и смисъл! Поздрав за всички #wonderwomen, които борят демографската рецесия на инат на пандемията!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР