Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за

...
Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за
Коментари Харесай

Николай Дойнов, какъвто не сте го виждали: „Има много начини една жена да бъде силна, запазвайки женското“

Звездната ни поредност от срещи „ 10 известни мъже приказват за дами “ през днешния ден продължава с един публицист, от който научаваме най-важните вести.

Николай Дойнов има над 20-годишна кариера в малкия екран и е едно от емблематичните лица на NOVA. На екран сме привикнали да го виждаме справедлив и сериозен, само че ние от Edna.bg успяхме да забележим журналиста в по-различна светлина - на фамилен мъж, който счита, че женствеността не би трябвало да се губи, само че и цени силата на дамата вкъщи и на работното място .

Като най-важния урок от взаимоотношенията си с дамите Ники Дойнов дефинира умеенето да отстъпва и прави взаимни отстъпки. „ Повече от десетилетие ми лиши да се науча да го върша “, признава той.

Според него има хиляди други способи една жена да бъде мощна, без това да е „ по мъжки “. Що се отнася до най-вдъхновяващата журналистка, за него тя не е единствено едно име, а сборен облик от дамите, които с достолепие понасят провокациите на специалността, с цел да правят своята работа по допустимо най-хубавия метод.

Целия диалог гледайте във видеото нагоре, с цел да разберете какво би правил Ники Дойнов, в случай че можеше да бъде жена за един ден, какво дамите би трябвало да чуват по-често и какво обръщение би отправил към брачната половинка си.

Още фрагменти от гостуването на Николай Дойнов при Edna.bg разгледайте в галерията тук:
 Николай Дойнов на посетители на Edna.bg  Николай Дойнов на посетители на Edna.bg  Николай Дойнов на посетители на Edna.bg  Николай Дойнов на посетители на Edna.bg
През месец март очаквайте и останалите изявленията на Edna.bg, в които известни български мъже приказват за дами – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха желали ние, дамите, да чуваме по-често, до това по какъв начин би изглеждал света без нас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР