Звездната двойка ще лиши децата си от наследство – това

...
Звездната двойка ще лиши децата си от наследство – това
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Кътчър без наследство за децата си

Звездната двойка ще лиши децата си от завещание – това показа артистът Аштън Кътчър в подкаста на Дакс Шепард (съпругът на Кристен Бел). Аштън и Мила познават усета на славата, откогато дружно вземат участие в тийнейджърския сериал от 90-те That 70s Show . Двамата и преди са казвали, че желаят децата им да знаят цената на живота, който имат привилегията да водят

През 2017 година Мила Кунис показа за новата коледна традиция на фамилията: децата им не получават дарове , а вместо това Мила и Аштън вършат подаяние за благотворителна идея. Актрисата споделя, че щерка й не може да оцени единствено един подарък (от баба й и дядо й), което дава началото на тяхната традиция. Двойката желае да възпита у децата си щедрост и деятелност, с цел да могат като възрастни сами да работят за живота, който желаят да имат .

Това е задачата и когато вземат решение да не оставят поверителен фонд на децата си. Аштън споделя в разговор с Дакс Шепард, че би вложил в техни бизнес хрумвания , в случай че му се сторят добре обосновани и проучени. " Искам да бъдат изобретателни. Да се надяваме, ще бъдат стимулирани да имат това, което са имали. Или някаква версия на това, което са имали ", споделя артистът, като има поради метода на живот, който децата му имат в този момент, с помощта на звездните си родители. 

" Децата ми водят фаворизиран живот и даже не го знаят ", споделя артистът. За какво ще отидат парите на двойката? За разнообразни благотворителни дела, които желаят да поддържат. Изборът на Мила и Аштън ги подрежда до други известни персони като Бил Гейтс и Уорън Бъфет, които желаят децата им сами да работят за придобивките си и да правят оценка цената на парите. 

 
Ще се " бракува " ли Кристен Стюарт?    
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР