Звездната двойка Джей Зи и Бионсе работят по организацията на

...
Звездната двойка Джей Зи и Бионсе работят по организацията на
Коментари Харесай

Джей Зи и Бионсе подготвят специален благотворителен концерт

Звездната двойка Джей Зи и Бионсе работят по организацията на специфичен благотворителен концерт , чиято цел ще бъде да набере средства за жертвите от двата най-мощни урагана тази година - Ирма и Харви. Музикалната изява, която е планувана за идния месец, е и първата за Бионсе след раждането на близнаците й.

Според наличната за момента информация концертът ще се организира на 17 октомври в " Барклис център " в Бруклин, Ню Йорк , като присъединяване ще вземат и музиканти от лейбъла на Джей Зи - " Рок Нейшън ".

" Все още не сме оповестили публично или удостоверили музикантите и организациите, които ще се включат. Не знаем кого да чакаме, само че поради обстоятелството, че Джей Коул, Джейдън Смит, Риана и Ти Ай са измежду изпълнителите, представлявани от лейбъла, то ни чака вълнуваща нощ ", показа за сп. " Винити Феър " представителят на " Тайдъл " - компанията за онлайн стрийминг на музика, също владеене на Джей Зи, която стои зад организацията на огромното събитие. По тематиката Шест бавачки бдят над новородените близнаци на Бионсе Бионсе отпразнува рождения си ден с фамозна златна торта (СНИМКИ)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР