Звездите са си чешити и всеки си има свое лично

...
Звездите са си чешити и всеки си има свое лично
Коментари Харесай

Ето какви са хобитата на суперзвездите

Звездите са си чешити и всеки си има свое персонално въодушевление, което пази надалеч от хорските очи. Някои имат причудливи занимания, други леко банални. Все отново да не забравяме, че планетарните любимци разполагат и с парите да си го разрешат. Ето с какво се занимават някои от известните хора в шоубизнеса. Тайгър Уудс - почитател на дайвинга

Тайгър Уддс обожава да се гмурка и като се изключи че практикува дайвинг, си пада и по подводния лов на риба с копия. От години е и разпален фитнес фанатик, а гмуркането го водят под дърво и камък по света.

Опра Уинфри гледа към киното

ТВ водещата се увлича от филантропия и актьорско майсторство - направи забележителна роля в "Селма ", който беше номиниран за "Оскар " тази година. Също по този начин й е забавно да продуцира пиеси на Бродуей и да чете книги. За най-влиятелната жена постоянно се чудят от кое място намира време и сили за толкоз действия.

Пенелопе Крус събира закачалки

Когато става дума за странни сбирки, звездата умерено би могла да се класира на челните места. Красивата, богата и известна актриса натрупа закачалки за облекла. Запознати настояват, че към този момент е събрала 500 броя и непрестанно прибавя нови.

Джоли колекционира кинжали

Анджелина Джоли е колекционер на кинжали и други сходни хладни оръжия. Актрисата даже е съумяла да възпламени по това занимание сина си Мадокс. "Мама ме заведе да си купя първия нож, когато бях на 11 години ", споделя половинката на Брад Пит. Хем е изненадващо, хем не толкоз, тъй като това е дамата, която си падаше по хулигана Били Боб Тортън. Изглежда обаче, готвенето, не е измежду заниманията й. Милия Брад. Джоли обаче преди време се беше увлякла по развъждането на кокошки, тъй че най-малко на пресни яйца у тях постоянно може да се разчита.

Куклите на карибския корсар

Да, тъкмо по този начин. Джони Деп обича да споделя следобедния си чай с Барби и Кен.
Но какво пък, всички обичат Джони и няма нищо у него, което да наподобява недопустимо в нашите очи. Освен това той има богата сбирка му от шапки. Те към този момент са толкоз доста, че е отделил цели две стаи в дома си, с цел да ги реди. Известен е случай, при който се снабдява с шапката на скитник, за което заплаща непристойно огромна сума. Но най-голямата сбирка на Деп е от фигурки на клоуни, само че не елементарни, а със злобни изражения на лицата.

Брад Пит се увлича от архитектурата

Брад Пит се е отдал на своето занимание да прави мебели, като неговата първа сбирка към този момент е реалност. В нея има легло, маси, столове и мраморна вана за двама. Подготвена е благодарение на производителя на мебели Франк Поларо. "Драскам си хрумвания за здания и мебели още от началото на 90-те години, когато за първи път открих Чарлз Рени Макинтош и Франк Лойд Райт ", разяснява Брад Пит. Той също по този начин обича да колекционира железни предмети, което се комбинира добре с манията на жена му да събира ножове.

Меган чати из нета

През свободното си време Меган Фокс чати по форумите свързани с книгите на Толкин. "Огромен почитател съм на "Властелина на пръстените ", непрекъснато диря и чета детайлности по форумите. Интересно ми е по какъв начин хората се оплакват, за какво се обръща толкоз внимание на хляба на Фродо на обиколката към Мордор или на мините в Мория - това доста ги ядосва, а съгласно мен силата на книгата е в детайлите ", споделя хубавицата.

Никълас Кейдж натрупа комикси

Кейдж е върл почитател на комикси за Супермен. Толкова е вманиачен на тази тематика, че кръщава сина си на един от героите в комикса (Кал-Ел). През 2011 година купува първият комикс за Супермен, и заплаща за него рекордните 2,1 милиона $. Това е най-скъпо продадения комикс в света.

Брус Дикинсън кара танк

Брус Дикинсън, емблематичният вокал на "Iron Maiden " е деен водач (летял е за Astraeus и Iceland Express), персонално ръководи джета на бандата по турнета, а и е лидер на танк. Освен това е добър публицист и фехтовчик на интернационално равнище.

Ди Каприо пази фигурки на джедаи

Лео е почитател на "Междузвездни войни ". Той е собственик на една от най-големите сбирки "Star Wars " фигури, с над 300 истински и в съвършено положение. Най-скъпата дрънкулка е на цена от 4,500 $.

Терминатора е вманиачен по коли

Железният Арнолд Шварценегер колекционира офроуд коли с марката "Хамър ". Арни напряко се е побъркал по тези коли, откакто видял един подобен "космически " образец, основан от концерна "AM General " за американските военни. В началото отхвърлят да му продадат това знамение на автомобилната техника с обяснението, че е създадено единствено за Пентагона. Но артистът не се отхвърля.
След договаряния, траяли няколко месеца, концернът подвига бяло знаме. Оттогава щом "Хамър " пусне нещо ново, колата незабавно се оказва в гаража на Арни.
Днес в сбирката на Шварценегер има повече от 80 експоната, като се стартира от танк и се приключи с екологични електрически автомобили.

Тарантино почитател на винила

Създателят на "Криминале " колекционира остарели настолни игри. Той освен играе на тях в свободното си време, само че и ги съхранява в съвършен порядък. Всички експонати от сбирката са систематизирани по названия и жанрове и разказани в азбучник, тъй че притежателят постоянно знае кое къде се намира. Освен това Тарантино събира винилови плочи и ролки с филми.
"За ценителя на киното да събира филми на видео е все едно да пушиш трева. Лазерните дискове са кокаинът, а ролките с филми - чистият хероин. Все едно си надрусан непрестанно ", споделя Куентин в едно свое изявление.

Дъстин Хофман има хиляди мечета

Дъстин Хофман има доста уютна фикс идея - събира плюшени мечета Теди (името на играчката е в чест на президента на Съединени американски щати Теодор Рузвелт, който по време на лов отхвърля да стреля по вързано мече). Актьорът към този момент има няколко хиляди плюшени играчки. Колекцията му се пази в специфични шкафове със стъклени порти.

Рийз Уидърспуун къта ретро покривки

Актрисата събира старинно долни дрехи, винтидж тъкани и бродерии, главно покривки за маса. Натрупала е неповторими неща, които купува на аукциони и разпродажби в антикварни магазини. Не се гнуси да върви и на лов за антики по битпазари - счита, че в случай че човек има шанс, там може да изрови същински творби на изкуството.
Уидърспуун обича да пренарежда покривките си и да ги гледа. Казва, че съзерцанието на красиви движимости ръчна направа носи приятност и въодушевява.

Том Круз харесва фехтовката

На няколко мегазвезди в Холивуд заниманието им е фехтовката. Том Круз е първият, който си пада по щпагите и рапирите, само че най-малко има с кой да влезе в двубой - Уил Смит и Дейвид Бекъм също са почитатели на този ренесансов спорт.
Уил наскоро описа, че с Дейвид и Том се събират дружно и се дуелират до обратен тласък.

Род Стюарт и влакчетата

Британският артист събира модели влакчета. Стюарт сглобява своите гари и перони с тренове в продължение на доста години. Наскоро Род се появи на корицата на едно списание за сходни влакове-играчки и сподели: "Това значи повече за мен, в сравнение с да бъда на корицата на музикално списание ".

Сексът и градът обича да плете

Сара Джесика Паркър, звездата от "Сексът и градът " обича да плете в почивките на снимачната площадка. По това занимание я запалила Кристин Дейвис, която играе Шарлот в дамския сериал. Доста консервативно, на фона на имиджа й на вдъхновителка на модерните дами.

Клаудия Шифър прибира буболечки

Вместо да пищи при типа на инсекти като множеството дами, Клаудия Шифър имала други проекти за ужасните гадинки. Когато видела насекомо, изключително в случай че било по-екзотично, манекенката го вземала и го изсушавала. После го окачвала като бижу по стените на дома си.

Тайсън си гледа гълъби

Тайсън, може да е гневен на кръга, само че в душата му пеят птички. Боксьорът е вманиачен по гълъбите. Тайсън споделя, че това е първата огромна обич в живота му и до ден сегашен развъждането на тези птици му оказва помощ да откри мир със себе си. В Ню Джърси Майк има кафези за 400 птици. Всъщност, точно гълъб провокира първия пердах в живота на дребния предстоящ първенец, откакто момче убива една от птиците на Майк пред очите му и без никаква причина.

Роналдо фанатик на тематика бинго

Кристияно Роналдо играе бинго. Но не за облага. Сам той разправя, че се запалил по играта, тъй като това му пособие да учи британски език. Според Роналдо възприятието да чакаш съответно число да бъде изтеглено, с цел да получиш твоята композиция, е най-голямото наслаждение. Никак не е чудно, че футболистът има домашна DVD версия на играта.

Източник standartnews.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР