Звездите от сериала "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, Синтия

...
Звездите от сериала "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър, Синтия
Коментари Харесай

11 г. по-късно: Звездите от сериала Сексът и градът отново заедно - slava.bg

Звездите от сериала "Сексът и градът " Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис се събраха на подготовка на маса за продължението на паметната поредност "И просто по този начин ". Паркър разгласява в Инстаграм фотография, на която театралничи в копманията на двете си колежки на фона на космополитния Ню Йорк, където се развива сюжетът на шоуто. За броени часове обявата към този момент бе набрала повече от милион лайкове.

"Отново дружно! Четем сюжета на първите епизоди дружно с всички другари, както и новите членове на състава ", написа тя.

"Обичам ви вечно! ", разяснява изображението Кристин Дейвис, която още веднъж ще се превъплати в облика на Шарлот Йорк.

Стрийминг платформата HBO Max, която приготвя продължението на сериала, удостовери тази седмица, че Марио Кантон, Eвън Хендлър, Дейвид Айгенбърг и Уили Гарсън още веднъж ще се превъплатят в героите си Антъни, Хари, Стив и Станфорд. Миналия месец стана известно, че Сара Рамирес, позната с функциите си в "Анатомията на Грей " и "Госпожо държавен секретар ", ще се причисли към актьорския състав на продукцията.

Снимките на десетте епизода от поредицата, които ще са дълготрайност от тридесет минути, стартират през лятото в Голямата ябълка, предава Българска телеграфна агенция. От четирите изпълнителки на основните функции в "Сексът и градът " липсва Ким Катрал.

Сериалът се излъчваше по НВО от 1998 година до 2004 година През 2008 година и 2010 година той бе последван от два игрални кино лентата.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР