Звездите от предисторията на Игрите на глада приветстваха края на

...
Звездите от предисторията на Игрите на глада приветстваха края на
Коментари Харесай

Актьорите от предисторията на Игрите на глада приветстваха края на стачката в Холивуд

Звездите от предисторията на " Игрите на глада " приветстваха края на траялата четири месеца стачка на холивудските артисти, когато минаха по аления килим в Лондон за международната премиера на кино лентата, съобщи Ройтерс.

Профсъюзът на Гилдията на екранните артисти и Американската федерация на телевизионните и радио актьори (SAG-AFTRA) реализира авансово съглашение с огромните студията в сряда, което поставя завършек на втория от двата огромни митинга,  раздрусали развлекателната промишленост. През месец май сценаристите желаеха по-високо възнаграждение в ерата на стрийминг малкия екран, а в средата на юли към тях се причислиха и актьорите.

" Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии ", в който действието се развива преди филмите с присъединяване на Дженифър Лорънс и наблюдава възхода на тираничния президент на Панем - Кориолан Сноу, не е получил утвърждение актьорите да го разпространяват по време на стачката.

" Събудих се в положително въодушевление...,  видях новините и си споделих: " Това е страховит ден ", сподели пред Ройтерс Том Блайт, който е в ролята на Сноу в новата продукция. 

" Чувствам се ужасно... да бъда на премиера след толкоз доста време... и да се случи в ден с други в действителност положителни вести, съобщи Джош Андрес Ривера, който играе Сеян Плинт, другар на Сноу. " Познавам доста хора, които са подготвени да се върнат на работа. Аз съм подготвен да се върна на работа ".

Членовете на профсъюза на актьорите преустановиха работа през юли, откакто договарянията със Съюза на филмовите и телевизионни продуценти (AMPTP)  за компенсациите и отбраната при потреблението на изкуствения интелект  се провалиха, напомня Ройтерс.

Подобно на другите филми от поредицата " Игрите на глада ", " Балада за пойни птици и змии " е на " Лайънсгейт " - студио, което не е част от AMPTP.

В предисторията Сноу би трябвало да се приготви за 10-ите Игри на глада - съревнование до гибел, като наставлява Луси Грей Беърд (Рейчъл Зеглър) от Окръг 12, от който произлиза и героинята на истинските филми и книги Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс). Той стартира като ментор на Беърд, само че следва поредност от събития, които водят героя по заплашителния път на измяната.

Зеглър разказва ролята си като " смазваща в най-хубавия вероятен смисъл ".

" Трябваше сама да върша каскадите си. Трябваше да държа живи животни, да пея, да танцувам, да рева, да търча, с цел да не изгубя живота си. Невероятно е ", сподели тя.

Подобно на другите филми, предисторията е основана на романа на Сюзан Колинс, който излиза на пазара през 2020 година, добавя Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР