Звездите на световния тенис започват да пристигат в България за

...
Звездите на световния тенис започват да пристигат в България за
Коментари Харесай

Хотел Marinela Sofia - петзвездният дом за звездите на Sofia Open 2021 - slava.bg

Звездите на международния тенис стартират да идват в България за Sofia Open 2021, а хотел Marinela Sofia има достойнството да бъде техен хазаин и за шестото издание на мощния шампионат от категория ATP 250 в българската столица. Marinela Sofia е формален хотел на Sofia Open 2021.
Престижната конкуренция е от 26 септември до 3 октомври в "Арена Армеец ". Тенис звездите се радват на уют и обичайно българско гостолюбие в хотел Marinela Sofia, трансформирал се в обичано място на известните участници от предходните издания на шампионата. За представителите на международния тенис хайлайф 5-звездният хотел е въвел допустимо най-високите стандарти за сигурност и опазване на здравето на своите посетители.
Работата на всички екипи на територията на хотела е съобразена по отношение на строгите правила и медицинския протокол на Асоциацията на професионалните тенисисти и по отношение на всички настоящи противоепидемични ограничения, съгласувани с високите стандарти, на които Хотел Marinela Sofia постоянно държи.
В България идват редица тенисисти от международния хайлайф. Сред тях е огромната звезда на бъдещето Яник Синер, спечелил първата купа в кариерата си точно в София преди година и към този момент изкачил се до №14 в света. В България ще играят също огромният шоумен на корта Гаел Монфис и първата ракета на Австралия Алекс де Минор.
Звездите от международния хайлайф към този момент споделят отлични усещания от престоя си в България през годините поради присъединяване си в Sofia Open, а хотел Marinela Sofia има удоволствието да бъде част от прелестното преживяване на най-хубавите тенисисти на българска земя....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР