Звездите на киното и телевизията откликнаха масово на призива да

...
Звездите на киното и телевизията откликнаха масово на призива да
Коментари Харесай

Море от черни тоалети по червения килим за наградите "Златен глобус"

Звездите на киното и малкия екран откликнаха всеобщо на апела да бъдат облечени в черно на церемонията за връчване на премиите " Златен глобус " в символ на митинг против половото принуждение и взаимност с жертвите след абсурда, който бе отпушен от аферата " Уайнстийн " и към момента тресе Холивуд, предадоха международните организации. Час преди началото на телевизионното предаване на церемонията от хотел " Бевърли Хилтън " в Бевърли Хилс нямаше актриса или артист, който да пренебрегне апела на няколкостотин актриси, измежду които Натали Портман и Рийз Уидърспун, основали организацията " Тайм'з ъп " (Time's Up - " Времето изтече " ) за финансиране на отбраната на жертви на полова експанзия на работното място, показва Франс прес.Облечени в черно за церемонията пристигнаха Ема Стоун, Джесика Бийл, Кери Уошингтън, Кристина Хендрикс, Октейвия Спенсър, Джесика Частейн, Лора Дърн, Клеър Фой и доста други, отбелязва Ройтерс.

Тук сме за придвижването " Тайм'з ъп ", солидарни сме ", съобщи Частейн. " Целта е да дадем опция да се чуе гласът на тези, които са лишени от тази опция ", сподели Вайола Дейвис, кандидатка за премия за поддържаща роля във кино лентата " Формата на водата ", който има най-вече номинации - седем. Някои звезди като Мерил Стрийп пристигнаха съпроводени от активистки на идеята за отбрана на дамите.

Заедно с известни актриси като Мишел Уилямс, Ема Уотсън и Сюзан Сарандън на аления килим се появиха участнички в придвижването срещу половото принуждение, обединени под хаштага#MeToo, в това число основателката на придвижването Тарана Бърк, показва ТАСС. В израз на поддръжка в черно пристигнаха облечени и мъже като Гари Олдман, Джеймс Франко, Джъстин Тимбърлейк и Рики Мартин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР