Звездите на хасковския спорт Тихомир Баротев и Дарина Пашова ще

...
Звездите на хасковския спорт Тихомир Баротев и Дарина Пашова ще
Коментари Харесай

Баротев и Пашова сред най-силните на Планетата

Звездите на хасковския спорт Тихомир Баротев и Дарина Пашова ще вземат присъединяване в започващия след 15 дни шампионат от Световната купа по спортна аеробика в Пловдив. Тишо се пуска на сингъл за мъже със своя съотборник от националния тим Антонио Папазов, а Дарина Пашова ще спори за наградата при дамите с другата ни представителка Ана-Мария Стоилова. Пашова и Баротев са част от групата, в която са още Стоилова, Папазов и Ивелина Лукаки.

В съпътстващия интернационален шампионат при децата завка са дали хасковските клубове Виолена и Мега спорт. Тук ще се повтори борбата от Световното състезание. В Пловдив дват най-хубавите тимове на Англия, Русия и Унгария при 15-17 годишните. Надпреварата ще се организира от 26 до 28 октомври, а поръчка за присъединяване са дали 615 състезатели от 23 страни от целия свят.
Специален посетител на Световната купа ще бъде многократният международен първенец при мъжете и в смесените двойки, испанецът Джонатан Канада, който е един най-емблематичните спортисти в спортната аеробика въобще. Канада беше дипломат на Световното състезание за 2018 година, което се организира през юни в Гимараеш (Португалия).
Най-голямата делегация, която ще дойде в Пловдив, е съветската - 87 индивида, следвана от набиращата от ден на ден мощ в този спорт страна - Украйна, които ще бъдат 80 индивида./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР