Звездите често говорят за това как съжаляват за часовете, прекарани

...
Звездите често говорят за това как съжаляват за часовете, прекарани
Коментари Харесай

8 слънцезащитни продукта, които звездите използват

Звездите постоянно приказват за това по какъв начин съжаляват за часовете, прекарани под слънцето " без SPF ", и мощно предлагат да не пренебрегвате слънцезащитните артикули - през днешния ден наподобява всеки знае за нездравословното влияние на ултравиолетовите лъчи.

Мей Мъск, майката на създателя на SpaceX и Tesla Илон Мъск, отделя доста внимание на грижата за кожата. Трябва да се грижите за кожата си, тъй като в противоположен случай стартирате да се гледате в огледалото и да не се харесвате – а това не би трябвало да бъде, призна 73-годишната моделка в изявление за Vogue. Кожата на Мей Мъск постоянно наподобява гладка и сияйна: Мей се стреми към съвършения звук. Тя употребява Clé de Peau Radiant Fluid Fluid Foundation SPF 24, с цел да сътвори своя грим.

Джулия Робъртс

Звездата от Pretty Woman призна, че прекарва доста време с децата си навън под слънцето и по тази причина непрекъснато употребява артикули със SPF. Джулия Робъртс съчетава отбраната от слънцето с грижата за кожата: актрисата сподели пред People в изявление, че обичаният й овлажнител е Lancôme Absolue Precious Cells Advanced Regenerating and Reconstructing Cream SPF 15.

Дженифър Анистън

Звездата от „ Приятели “ призна в изявление, че в действителност съжалява, че е загаряла дълги години, без да употребява слънцезащитен крем. Сега актрисата е огромен почитател на грима с UV отбрана – обичаният на Анистън е Clé de Peau Beauté Concealer Broad Spectrum SPF 25. Актрисата и телевизионна водеща Джена Деуан също е почитател на този инструмент.

Сара Джесика Паркър

Звездата от " Сексът и градът " описа за главния си артикул, който употребява от години за кожата си. Подобно на Джулия Робъртс, тя комбинира грижата за кожата със отбраната от слънцето и употребява La Roche-Posay Toleriane Moisturizer, екологично чист овлажнител.



Дженифър Лопес

Разказвайки за тайните си на младостта, певицата отбелязва значимостта на ежедневната приложимост на слънцезащитни артикули. Дженифър Лопес съблюдава това предписание от доста години. Ежедневната приложимост на SPF, въпреки да не беше слънчево в някои дни в Ню Йорк, когато живеех там, защищава кожата ми от слънцето и вредите от околната среда “, споделя Лопес. Тя обичайно употребява личната марка на JLo, That Big Screen SPF 30, само че има различен любимец: Ultra Sheer Face Mist слънцезащитен крем на Neutrogena.

Дженифър Гарнър

Тя е уверена, че потреблението на SPF не е належащо единствено, когато би трябвало да прекарате един ден на слънце. Вярвам, че използването на тези артикули би трябвало да бъде толкоз постоянно, колкото и миенето на зъбите. Ракът на кожата е предотвратим: всичко, което би трябвало да извършите, е да се заемете съществено със отбраната от слънцето. Винаги споделям: „ Няма нищо по-добро за 50-годишен от слънцезащитен крем за 20-годишен “, сподели актрисата в изявление за People. Самата тя се пробва постоянно да употребява средства със SPF. Чантата за грим на Гарнър съдържа Neutrogena Invisible Daily Defense Face Mist SPF 50 и Invisible Daily Defense Face Serum SPF 60.

Блейк Лайвли

Актрисата не злоупотребява с визитите при пластични хирурзи, само че може да се похвали с добре поддържана кожа. В своя инстаграм Блейк разкри една от тайните за хубост и описа за грижата си, която включва и SPF отбрана. Любимият артикул на актрисата е грим Darphin SPF 50.

Хейли Бийбър

Хейли Бийбър неотдавна разгласява ново видео в TikTok за ежедневната си грижа за кожата, отбелязвайки, че потреблението на артикул със SPF е основна стъпка в грижата за кожата. Моделката избира Elta MD Tinted Sunscreen декор дьо загар със SPF резултат. Клои и Кортни Кардашиян, Кендъл Дженър, звездата от Euphoria Сидни Суини, брачната половинка на Бруклин Бекъм Никола Пелц и други също са почитатели на това средство. В своя Instagram моделът сподели на почитателите, че употребява Elta MD Skinscare UV Clear Broad-Spectrum SPF 46.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР