Звезди и знаменитости от целия свят скърбят и отдават почит

...
Звезди и знаменитости от целия свят скърбят и отдават почит
Коментари Харесай

Знаменитости отдават почит на Арета Франклин

Звезди и звезди от целия свят скърбят и отдават респект на Арета Франклин, умряла през днешния ден на 76 години от рак. Почит към този момент отдадоха Доналд Тръмп и Барак Обама.

Трудно е да си показа човек един свят без нея. Тя бе освен неповторима блестяща певица, само че нейният ангажимент към отбраната на гражданските права имаше незаличимо влияние върху света, написа в Туитър Барбра Стрейзънд.

Нейният глас, нейното наличие, нейният жанр, никой не правеше нещата по-добре от нея, тя беше в действителност Кралица на соул музиката. Ще ни липсваш!, написа артистът Лайнъл Ричи.

Загубата на Арета Франклин е удар за всеки от нас, който обича същинската музика, музиката за сърцето, за душата и църквата. Нейният глас бе неповторим, нейният метод да свири на пиано беше скъп, тя беше една от моите обичани пианисти, написа в Инстаграм Елтън Джон.
23
Моля се за невероятния златен дух на Арета Франклин, сподели в Туитър Даяна Рос.

Ти ще властваш като Кралица вечно, се споделя в изказване на Куинси Джоунс, в което той си спомня за професионализма, класата, изискаността и умиротвореността на певицата - качества, типични за една същинска кралица.

В продължение на над 50 години тя трогваше душите ни, се споделя в изказване на някогашния американски президент Бил Клинтън, в което се напомня и, че първото музикално учебно заведение на Арета е била църквата и осъществяванията й са били заредени с наученото там. Клинтън споделя, че постоянно ще е признателен за поддръжката на Арета, включително и за осъществяванията й на двете му церемонии по встъпване в служба като президент, както и за нейната поддръжка за акцията за битка със СПИН.
23
В Туитър Пол Маккартни пък приканва всички да благодарят за красивия живот на Арета, която бе Кралицата на нашите души. Тя ще ни липсва, само че споменът за нейното великолепие като музикант и за нея като необикновено човешко създание ще останат с нас вечно, добавя той.

Ани Ленъкс пък написа в Туитър, че Арета Франклин е била просто несравнима.
23

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР