Звезден рожден ден тази седмица празнува една от най-красивите и

...
Звезден рожден ден тази седмица празнува една от най-красивите и
Коментари Харесай

Така празнуват богатите! Николета Лозанова чукна 35 с луксозно парти

Звезден рожден ден тази седмица чества една от най-красивите и известни българки. Николета Лозанова навършви 35 години още веднъж по най-специалния метод в последния ден от месец ноември. Плеймейтката несъмнено знае по какъв начин да трансформира своя специфичен ден в събитие, за което всички да приказват много дълго време. 

Виж още: Какво като е сърбин? Ето още 9 участници от " Игри на волята ", които не са от български генезис

35 години са една страхотна възраст и тъкмо по тази причина Ни Ло ги отпразнува с охолно празненство, на което посрещна своите посетители в  доста бляскат тоалет тъкмо за звездна жена като нея. E, нямаше по какъв начин да не видим от други фотоси, че рокличката разкрива всички прелести поради транспарантния си резултат. 

Виж още: Вместо " честито ": Хейтъри блокираха Алекса онлайн! Как понесоха загубата Фифо и Георги

В персоналния си Instagram профил плеймейтката пресподели безусловно стотици фотоси и пожелания от познати и непознати консуматори на обществената мрежа. Очевидно е, че всички обичат Николета Лозанова и се радват на нейните триумфи, които с всяка година стават от ден на ден и повече. От някои фрагменти стана ясно, че на празненството са участвали най-близките ѝ хора. Известен факт за нея е, че всяка година много време избира специфичния тоалет и той постоянно е на доста скъпа марка. Празничните торти тази година са цели две и също наподобяват в действителност доста специфични - една за фотоси, друга за ядене.

Виж още: Лош образец! Фики се отдаде на пороци, похвали се с тях онлайн

 Instagram

Със сигурност най-специалното благопожелание за нея е това на половинката ѝ Ники Михайлов, с който наподобяват все по-влюбени и щастливи. Годините за тях очевидно нямат значение и любовта им го потвърждава. Футболист показа нейна фотография, а надписът гласи: " Честит рожден ден, обич като никоя друга ".

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР