Звездата вероятно страда от прозопагнозия - невъзможността да се разпознават

...
Звездата вероятно страда от прозопагнозия - невъзможността да се разпознават
Коментари Харесай

Брад Пит: Ако не правя изкуство, умирам по някакъв начин

Звездата евентуално страда от прозопагнозия - невъзможността да се разпознават лицата на хората
Чувствам се ужасно изтощен. Сякаш съм в последния учебен срок. Това показа 58-годишният артист Брад Пит пред GQ. 

Той обмисля деликатно какво му следва отсега нататък в живота, откакто изминаха близо 6 години от развода му с Анджелина Джоли. 

Все по-рядко се появява на огромния екран, евентуално повече работи като кино продуцент, а не като артист.

Холивудската история на Пит стартира в Лос Анджелис, Калифорния, на 22 години, откакто напуща Университета на щата Мисури, учил е там публицистика, с цел да стане живописен шеф.

„ Аз съм едно от тези същества, които приказват посредством изкуството “, изяснява Пит. „ Просто желая постоянно да върша изкуство. Ако не го върша, загивам по някакъв метод. "

Освен с филми Брад Пит се занимава и със статуи, с мебели и домове, а също и с музика, добавя " Вести.бг ". В Холивуд той съумява да пробие и става една от най-големите кино звезди в днешно време, правейки към 20 милиона $ на филм.

В живота му обаче е имало и доста проблеми - като депресията, цигарите и алкохола.

Пит споделя и за други, които се появяват в обществени среди, изключително на празненства. Актьорът мъчно запомня нови хора, не разпознава лицата им и се опасява, че това е довело до несъмнено усещане за него: че е далечен, недосегаем, обхванат от себе си.

Но истината е, твърди той, че той желае да запомня хората, които среща, и се срами, че не може. Той в никакъв случай не е бил публично диагностициран, само че счита, че може да страда от прозопагнозия - невъзможността да се разпознават лицата на хората.

След развода си с Джоли Пит прави някои радикални промени в живота си, част от които - прекъсването на цигарите и алкохола.

Сега той свири на китара, записва сънищата си всяка заран, с цел да разбере смисъла им, и се занимава с продуцентската си компания " Plan B Entertainment ".

„ Той е една от последните останали кино звезди на огромния екран. Той е просто от друга порода мъже. И почтено казано, не мисля, че можете да опишете тъкмо какъв е той, тъй като това е като да описвате звездно зарево ", споделя известният американски сценарист, продуцент, режисьор и артист Куентин Тарантино за Брад Пит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР