Звездата от „Умирай трудно“, неразрушимият Брус Уилис днес празнува 66-ия

...
Звездата от „Умирай трудно“, неразрушимият Брус Уилис днес празнува 66-ия
Коментари Харесай

Брус Уилис на 66 – плешив, но все още мъжествен

Звездата от „ Умирай мъчно “, неразрушимият Брус Уилис през днешния ден чества 66-ия си рожден ден. Холивудската екшън легенда освен е бил измежду най-успешните и високоплатени артисти в Холивуд, само че и съумя да се пребори с предразсъдъците за плешивите мъже. Актьорът стартира да оплешивява напълно млад, само че вместо да се пробва да прикрие това, той одобри плешивостта си и я трансформира в своя запазена марка.

Снимка: Getty Images

Като дребен Брус Уилис има проблем – заеква доста мощно. Когато е на 9 години взе участие в учебна пиеса и открива, че до момента в който е на сцената и е в роля няма проблем с говоренето. Това му оказва помощ да се избави от заекването, само че също по този начин и дефинира пътя на кариерното му развиване.

20-годишният Брус Уилис става звезда в сериала „ Съдружници непредпазливо “, в който си партнира с Сибил Шепард. Ролята носи голяма известност на Брус и геният му не остава неусетен.

През 1988 година Брус Уилис е определен да взе участие във кино лентата „ Умирай мъчно “, който става голям шлагер и до през днешния ден е измежду най-култовите екшън филми на всички времена. Това е ролята, която го прави голяма звезда.

Снимка: Getty Images

И през цялото това време, до момента в който е на екрана и е гледан от милиони фенове, Брус Уилис се трансформира постепенно, само че видимо. Актьорът прогресивно оплешивява и това е очевидно за всички. Това обаче не го тормози и той даже декларира: „ Аз съм мъж и ще сритам задника на всеки, който опита да ми каже, че не съм задоволително неустрашим, тъй като косата ми оредява. “

Повече за отношението на Брус Уилис към плешивостта може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР