Звездата от The Traitors Хари Кларк разкри, че най-накрая е

...
Звездата от The Traitors Хари Кларк разкри, че най-накрая е
Коментари Харесай

Победителят от BBC The Traitors Хари Кларк най-накрая получи парична награда, но споделя страхове

Звездата от The Traitors Хари Кларк разкри, че най-сетне е получил своята парична премия от £95 000 четири месеца откакто беше коронован победител в шоуто на BBC, само че има страхове по отношение на изразходването на сумата.

23-годишната риалити звезда остави феновете в плен, защото изпълняваше необикновен проект за игра по време на сериала, където съумя да заблуди сътрудниците си да мислят, че е правилен, макар че е изменник от началото. Миналия петък вечер по време на финала, Хари, който излиза със сестрата на артиста Конър Мейнард Анна, съумя да вземе наградния фонд, откакто най-хубавата му другарка в шоуто Моли Пиърс го намерения за Верен като нея.

Появявайки се в Loose Women в петък, Хари и Моли се събраха още веднъж след напрегнатия край, където дуото описа всичко за известното игрово шоу на BBC. Само предходната седмица, в изявление за The Mirror, Хари призна, че към момента чака да му бъдат изплатени паричните награди. Той сподели: „ Това е полуда, нали? Наистина не мога да допускам. Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР