Звездата от сериала Откраднат живот” по Нова телевизия Ралица Паскалева

...
Звездата от сериала Откраднат живот” по Нова телевизия Ралица Паскалева
Коментари Харесай

Най-новата звездна двойка: Актриса и волейболист

Звездата от сериала " Откраднат живот” по Нова телевизия Ралица Паскалева има връзка с волейболния национал Теодор Салпаров. Това стана ясно от техни общи фотоси в обществената мрежа Instagram. Самата актриса също удостовери новината, съобщи Нова телевизия.

Като коментар на фотография на двамата, на която са в тил и на която се виждат татуировките им, Ралица написа: " Срещнали са се. познали са се.... събрали са се. дружно са... очевидно ще подскачат дружно и всички ние с тях....”

Ралица Паскалева през днешния ден има рожден ден. Тя е родена на 20 септември 1989 година в Русе. Учи в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Още преди да приключи Академията през 2012 година стартира да снима в български и задгранични продукции.

 1980901

През 2014 година излиза филмът " In The Name of The King 3 ", където Ралица изиграва основната женска роля - принцеса Арабела и си партнира с холивудската звезда Доминик Пърсел. Следват филми с Ейдриан Пол, Джон Рийс Дейвис, Джош Кели и други Снима се и в редица български сериали, измежду които " Откраднат живот”, където всички я познават като доктор Галя Стилянова.

Теодор Салпаров играе на поста либеро като е титуляр в националния тим по волейбол на България. Той е родом от Габрово. На 14 години се мести в София и в началото желае да тренира футбол. Майка му, която е някогашна волейболистка, го убеждава да се захване с обичания и спорт. Започва кариерата си в ЦСКА, само че поради по-ниския си растеж няма особени вероятности на поста нападател. Старши треньора на мъжете Александър Попов взема решение да го направи либеро и му предлага контракт. Викнат е в младежкия народен тим и печели самостоятелни награди.

Той има наследник Георги от журналистката и волейболистка Бойка Делиева, с която са разведени след 10-годишен брак.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР