Звездата от сериала Игра на тронове Уна Чаплин бе включена

...
Звездата от сериала Игра на тронове Уна Чаплин бе включена
Коментари Харесай

Внучката на Чаплин ще се снима в 4-те продължения на филма "Аватар"

Звездата от сериала " Игра на тронове " Уна Чаплин бе включена в актьорския състав на идните четири продължения на кино лентата " Аватар " на Джеймс Камерън, оповестява Контактмюзик.

На 31-годишната Уна ще партнират снимали се в истинската лента звезди, измежду които Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уивър, написа сп. " Емпайър ".

Филмът " Аватар " излезе по екраните през 2009 година Той реализира огромен триумф измежду почитателите и получи ласкави мнения от рецензията. Джеймс Камерън неотдавна отбрани 11-годишната пауза сред " Аватар " и идните му продължения.

62-годишният режисьор съобщи, че е почнала работата над четири продължения на кино лентата, като първото от тях ще излезе по екраните през 2020 година, последвано от другите три през 2021, 2024 и 2025 година

" Имаше 7-годишна пауза сред " Терминаторът " и " Терминатор 2: Денят на страшния съд ", както и сред " Пришълецът " и " Пришълците ", сподели той. " Паузата сред " Аватар " и " Аватар 2 " ще е повече от 10 години, само че феновете няма да гледат първото продължение на " Аватар " с уверението, че ще има и други продължения, а ще са уверени в това ", добавя режисьорът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР