Звездата от Professor T Бен Милър даде актуална информация за

...
Звездата от Professor T Бен Милър даде актуална информация за
Коментари Харесай

Бен Милър дава актуална информация за бъдещето на ITV драмата Professor T като най-голямата мистерия на шоуто е най-накрая разрешена

Звездата от Professor T Бен Милър даде настояща информация за бъдещето на ITV драмата.

Последната - и трета - серия от драмата на ITV видя професор Т. заключен и упрекнат в ликвидиране, само че по-късно беше освободен, откакто някой различен призна. Това значи, че криминологът към този момент може да се върне на работа с полицейски екип, разрешавайки всички най-големи случаи.

По време на изявление по-рано тази седмица Бен имаше вести за почитателите по отношение на друга серия от хитовата драма на ITV, откакто разкри, че една от най-големите мистерии на шоуто ще бъде позволена в идните епизоди.

От самото начало на шоуто почитателите се чудят какво се е случило с бащата на професора и дали героят на Бен е умъртвил татко си или той е бил по някакъв метод забъркан в гибелта на татко си.

Говорейки за The One Show тази седмица, той изясни: „ Очарователното в шоуто е, че характерът на самия професор… Има две мистерии в професор Т... има тайнственост всяка седмица, whodunnit, всяка седмица.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР