Звездата от комиксовите филми на „Марвел“, изиграл Капитан Америка –

...
Звездата от комиксовите филми на „Марвел“, изиграл Капитан Америка –
Коментари Харесай

И звездите плачат: Капитан Америка се раздели с приятелката си

Звездата от комиксовите филми на „ Марвел “, изиграл Капитан Америка – Крис Еванс се раздели с приятелката си, написа tialoto.
Актьорът и комедийната актриса Джени Слейт започнаха да се срещат през 2016 година През януари 2017 година се заприказва, че двамата се разделят, само че сред двамата очевидно продължиха да прехвърчат искри и те си разменяха „ палави “ послания в обществените мрежи. Така и възобновиха връзката си.
Затова пък съгласно в. „ Ню Йорк таймс “, 36-годишният артист и 35-годишната му спътница този път в действителност са поставили завършек на връзката си и това е станало напълно скоро.
Въпреки че до момента в който бяха дружно Джени Слейт не пропускаше да хвали обществено своя обичан, тя не криеше, че славата и триумфите на Еванс внасят известно напрежение в персоналните им връзки.
„ Ние в действителност сме прекомерно разнообразни. Той е доста прочут. Дори ходенето на ресторант за нас е друго. Аз мога умерено да седнал съм до прозореца или да приветствам хората на улицата. Аз съм свободна, а той е Капитан Америка “, показа преди време Слейт.
След първата им разлъка Слейт съобщи, че краят на връзката с Крис Еванс ѝ е оказал помощ да се завърне към „ нормалността “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР