Звездата от Женени от пръв поглед“ Джей Хауърд за съжаление

...
Звездата от Женени от пръв поглед“ Джей Хауърд за съжаление
Коментари Харесай

E4 Коледа на звездата от „Женени от пръв поглед“ „прекратена“, докато те се борят с „ужасната“ болест

Звездата от „ Женени от пръв взор “ Джей Хауърд за жалост видя Коледа 2023 година унищожена заради противен припадък на Covid.

Телевизионната риалити звезда, която се появи в сериала E4 по-рано тази година, се обърна към обществените медии на Boxing Day, с цел да уведоми почитателите си, че „ в никакъв случай не се е чувствала толкоз болна и изтощена “ в живота си, като тя разкри, че е хванала инфекциозното заболяване.

„ Надявам се всички да са имали прелестна Коледа и да се насладят на остатъка от празничния сезон “, стартира Джей, на 32 години, когато пишеше на почитателите си в нейните истории в Instagram, като продължи да споделя: „ Моята Коледа беше скъсен поради Covid!! "

Джей, който беше сдвоен с Люк Уорли по време на тазгодишното предложение на Married At First Sight, продължи да написа: " Никога не съм се чувствал толкоз болен и отпаднал през живота си. И по този начин, ще виждам филми на Дисни и ще дремя тези ужасни дребни гремлини до предвидимото. Майната ти на Covid, че развал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР