Звездата от Игра на тронове“ Софи Търнър и певецът Джо

...
Звездата от Игра на тронове“ Софи Търнър и певецът Джо
Коментари Харесай

Софи Търнър и Джо Джонас показаха снимка от сватбата

Звездата от „ Игра на тронове “ Софи Търнър и артистът Джо Джонас подписаха брак през май след 2-годишен годеж. Сватбените им обреди се случиха надалеч от хорските погледи и медии. Преди ден обаче двамата разгласиха фотография от сватбеното си празненство, което се състоя на 29 юни в Париж.

 
Софи Търнър и Джо Джона с се ожениха непретенциозно и скрито в Лас Вегас през май след церемонията на музикалните награди Billboard. Месец по-късно пристигна и същинското сватбено празненство – в старинния палат Шато дьо Туро в Сариан на 29 юни в Париж . Сред гостите бяха Приянка Чопра , Ашли Греъм , Мейзи Уилямс .
 
Актрисата и артистът до момента пазеха специфичните моменти най-вече за себе си, само че преди ден двойката показа публична фотография от втората женитба във Франция. На фрагмента 23-годишната Търнър и 29-годишният Джонас вървят от олтара ръка за ръка и с необятни усмивки.

               

A post shared by (@sophiet) on Jul 3, 2019 at 8:34pm PDT

Пищната сватбена рокля на Софи Търнър е дело на креативния шеф на Louis Vuitton Никола Гескиер – необятна пола, дълъг шлейф и воал.
 
Самият Гескиер също показа фотография с роклята на Софи в профила си в Инстаграм. Вижда се, че роклята е с гол тил и пай компактен ръкав, преминаващ в нежна дантела с флорални орнаменти.-->
               

A post shared by (@nicolasghesquiere) on Jul 3, 2019 at 6:55pm PDT

Младоженецът Джонас е облечен от Berluti в черен смокинг и черна риза, със светли копчета с папийонка. Неговите очевидци - братята му Кевин, Ник и Франки, също бяха с черни смокинги, само че с бели ризи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР