Звездата от “Дамски гамбит и “Pesky Blinders Аня Тейлър-Джой сключи

...
Звездата от “Дамски гамбит и “Pesky Blinders Аня Тейлър-Джой сключи
Коментари Харесай

Нова звездна сватба, но не в бяло

Звездата от “Дамски гамбит " и “Pesky Blinders " Аня Тейлър-Джой подписа брак с музиканта Малкълм МакРей на обилна гала, състояла се във Венеция. На венчавката на актрисата участваха над 150 посетители, голям брой звезди, измежду които Кара Делевин и Джулия Гарнър. 

27-годишната младоженка разруши клишето, като се запъти към олтара с бежова рокля с скотски претекстове на фешън къща Dior. 

Аня и Малкълм се срещат през 2021 година на премиерата на “Дамски гамбит ". Няколко дни по-късно музикантът споделя със света ария отдадена на актрисата и на всички излиза наяве, че двамата се срещат, съобщи " Телеграф ".

В изявление за английския Vogue от 2022 година Аня Тейлър-Джой споделя: " Най-накрая открих някой, с който на драго сърце ще седим безмълвно и ще четем. Казах на Малкълм, че е той е моето занимание. Гледам на четенето на нещо, което наложително върша. Той също обожава да чете и в това отношение е същият като мен. Ние сме като 80-годишна двойка и в това време сме като 7-годишни деца. Разбираме се отлично.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР