Звездата от Челюсти 2 Марк Гилпин почина на 56-годишна възраст

...
Звездата от Челюсти 2 Марк Гилпин почина на 56-годишна възраст
Коментари Харесай

Тъжно. Отиде си звезда от култов филм

Звездата от " Челюсти 2 " Марк Гилпин умря на 56-годишна възраст след дълга борба с рака. Сестрата на обичания артист, актрисата от " Фрейзър " Пери Гилпин, заяви за трагичната му кончина съгласно The Hollywood Reporter.

Актьорът е умрял в Далас, Тексас, откакто се е борил с глиобластома - бързоразвиващ се и нападателен мозъчен израстък, осведоми " Вести ". Още през май 2022 година беше основана акция за набиране на средства в помощ на артиста, до момента в който Марк продължаваше битката си.
-->
През май 2022 година е открито, че Марк има два тумора в мозъка си, единият от които е в централната част, което значи, че не може да бъде отхвърлен по хирургичен път заради местоположението.

С любовта на своите другари, семейство и почитатели Марк беше решен да се изправи против тази борба с смелост и достолепие, а на страницата му в GoFundMe стотици почитатели споделиха послания за вяра с артиста, преди тъжната му кончина на 56 години.

Докато фамилията на Марк към този момент се справяше с тъгата от рака по време на битката му, те също по този начин се опитваха по всякакъв начин да се оправят с сложните си финансови проблеми, защото на страницата на акцията му бяха разказани в детайли битките на фамилията.

Марк играе по-малкия наследник на полицейския шеф Мартин Броуди на Рой Шайдер в " Челюсти 2 " през 1978 година След като дава отговор на покана за кастинг, младият гений, побеждава стотици други момчета, с цел да бъде нает като Шон Броуди в продължението на блокбастъра " Челюсти ", който е режисиран от Стивън Спилбърг. Той е на 11 години, когато филмът излиза по кината.

След като работи в сериалите Silver Spoons на NBC и China Beach на ABC и във кино лентата She`s Out of Control от 1989 година, Гилпин напуща актьорския свят и става софтуерен инженер. Марк работи за започваща компания и за друга компания, където печели няколко софтуерни патента, споделя фамилията му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР