Звездата от Call The Midwife Джорджи Глен дразни, че огромна

...
Звездата от Call The Midwife Джорджи Глен дразни, че огромна
Коментари Харесай

Джорджи Глен от BBC Call The Midwife разкрива сърцераздирателната причина, поради която новият обрат й напомня за покойната мама

Звездата от Call The Midwife Джорджи Глен нервира, че „ голяма загадка “ от предишното на нейния воин ще бъде разкрита във финалния епизод на най-новата серия този уикенд.

67-годишният артист - който играе медицинския секретар Милисънт Хигинс, известна като мис Хигинс - показа, че нещо за героя става ясно в идващия епизод. Това ще бъде финалът на тринадесетата серия на шоуто на BBC.

Твърди се, че каквото и да се случи, ще отговори на въпросите, които феновете са имали за предишното на героя. Джорджи сподели неотдавна пред медии, в това число Express, че това й припомня за личната й майка. Тя сподели: „ Това, което е прелестно в героя е, че тя не е просто двуизмерна, там има цяла персона с минало – и аз постоянно я отъждествявам на майка ми, в действителност, която живееше в такава ера по това време.

„ И най-смешното е, че си припомням по какъв начин тя разкри нещо за предишното си, когато бях на 20 години. Баща ми получи инсулт и беше в болница и това беше първата нощ, когато целият си леко наелек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР