Звездата от "Бягство от затвора" и "Дневниците на вампира" Джоди

...
Звездата от "Бягство от затвора" и "Дневниците на вампира" Джоди
Коментари Харесай

Джоди Лин О`Кийф идва в България

Звездата от "Бягство от пандиза " и "Дневниците на вампира " Джоди Лин О`Кийф идва в България. Гостуването й е по покана на фестивала Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември, където ще раздава подписи и ще се снима с почитатели и през двата дни. На 15 септември актрисата ще има и личен панел на основната сцена, в който ще опише за участията й в известните у нас сериали "Бягство от пандиза ", "Дневниците на вампира ", "Двама мъже и половина ", "Теория за огромния гърмеж ", "Дарма и Грег ".

Ролята на Гретчен ( "Бягство от пандиза ") се оказва същинско предизвикателство за другояче положителната и блага Джоди Лин О`Кийф, на която й се постанова бързо да влезе в обувките на неприятното момиче и да се трансформира в опасността на дребния екран. Няколко години по-късно дебютира в ролята на лекар Джо Лафлин в "Дневниците на вампира ", покорил най-вече сърцата на девойки и дами по целия свят. Джоди се появява и в комедийния сериал "Двама мъже и половина " в ролята на Изабела - едно от най-демоничните гаджета на Чарли, което съумя да уплаши даже Бърта. Запомнящи са и епизодичните й участия в "Теория за огромния гърмеж " и "Дарма и Грег " по покана на сценариста и продуцент Чък Лори.

Тази година, на Aniventure Comic Con, ще дебютират и някои от най-очакваните заглавия на книжния пазар за 2019 година Сред тях е нашумялото фентъзи "Софийски магьосници ", чиято трета част "Вещиците от Витоша " ще бъде показана от създателя й Мартин Колев на 15 септември. В същия ден на сцената ще излезе и основателят на родния супергерой Просто Спас / Just Spas, който ще показа втора част на комикса си. След иналогодишния триумф, киселият заек се забърква в нови завършения с мечока Борал и вълка Страхил.

Писателят и кинокритик Благой Д. Иванов и художникът Петър Станимиров, прочут от известното списание "Дъга ", ще показват взаимния си комикс "Седем градски гряха ".

Сред специфичните посетители на Aniventure Comic Con тази година са и актьорите Наталия Тена ( "Хари Потър ", "Игра на тронове "), Девън Мъри ( "Хари Потър "), Сам Джоунс ( "Флаш Гордън ") и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР