Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев призова феновете на

...
Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев призова феновете на
Коментари Харесай

Кобрата надъха ЦСКА в борбата за титлата

Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев прикани почитателите на ЦСКА да поддържат тима без значение от всичко. Стигналият до мач за купа в тежката категория против Владимир Кличко софиянец се появи в любопитно видео, оповестено в инстаграм профила cskaonly.
 Нови проблеми за Кобрата, този път не са свързани със Суши
В него Кобрата надъхва почитателите на аления клуб преди финала на сезона, в който ЦСКА е доста покрай купата, само че все не съумява да направи решителната крачка. В събота ЦСКА приключи 0:0 с Лудогорец на " Българска войска " и по този начин дистанцията от три точки до разградчани се резервира три кръга преди края на сезона.

" Здравейте армейци, здравейте другари!
Бъдете с обичания си клуб, бъдете с ЦСКА!
Подкрепяйте ги до последно. И без значение, каквото и да се случва на терена, бъдете с тях мощно, мощно, крепко, до последно! Защото този клуб заслужава доста. Защото е клуб с доста огромна история и ние го обичаме! Бъдете с тях! ", споделя Пулев, който на следващия ден има две значими каузи оттатък Океана.

Там ще бъдат гледани жалбите на репортерката Джени Суши по така наречен " Целувкагейт " и митингът на румънския боксьор Богдан Дину, който желае служебна победа над Кобрата поради неспортсменско държание.
View this post on Instagram
A post shared by Всички почитатели на ЦСКА дружно???? (@cskaonly) on
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР