Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще предостави на полицията в

...
Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще предостави на полицията в
Коментари Харесай

Роналдо предоставя на полицията своята ДНК заради обвиненията в изнасилване

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще даде на полицията в Лас Вегас пример от своята ДНК, заяви Bleacher Report, базирайки се на уеб страницата TMZ. Твърди се, че футболистът се е съгласил да сътрудничи на полицията в американския град, с цел да помогне в следствието на случая с обвиняванията в обезчестяване от американката Катрин Майорга.
Информацията гласи, че тестът на Роналдо ще бъде съпоставена с " остатъчен материал " по роклята на " жертвата ". Според юриста на футболиста става дума за " общоприета процедура ", само че в Съединени американски щати пишат, че е излязла правосъдна заповед в Лас Вегас. Суперзвездата ще би трябвало да пътува до Съединени американски щати, с цел да даде желаната проба. Това ще наруши подготовката му с тима за пролетния полусезон.
Както е известно, някогашният модел и учителка упрекна Роналдо е обезчестяване, случило се през 2009 година в Лас Вегас. Тя разкри, че тогава е получила от португалеца 375 000 $, с цел да си мълчи за случилото се.
През миналата 2018 година Майорга реши да приказва обществено за случилото се и полицията стартира следствие. Самият Роналдо разгласи, че американката се пробва да си завоюва популярност и пари по този метод и обвиняванията Й са лъжливи.
Как разяснява обвиняванията против себе си самият Роналдо - четете на Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР