Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо побесня в Белград, след

...
Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо побесня в Белград, след
Коментари Харесай

Роналдо избесня след непризнатия му редовен гол: Цяла нация е ощетена

Звездата на международния футбол Кристиано Роналдо побесня в Белград, откакто съдиите му анулираха чист гол по време на международната подготовка сред Сърбия и Португалия (2:2).

В последните секунди се разигра същинска драма с бурни митинги от страна на Кристиано Роналдо, който очакваше да му бъде приет надвит гол. В 93-ата минута съдията Дани Маккели взе решение играта да продължи, макар че останаха съществени подозрения, че топката е минала с целия си размер голлинията.

Секунди преди този момент Нуно Мендеш центрира в наказателното поле на Сърбия към Кристиано Роналдо. Вратарят на домакините Марко Дмитрович излезе неразчетено, с цел да пресрещне нападателя, който прокара топката под плонжа му, само че Стефан Митрович направи шпагат и почисти топката.

Роналдо стартира да стачкува, а по-късно от яд хвърли капитанската си лента и със знаци сподели на съдията да свири завършек на мача.

„ Да бъда капитан на националния тим на Португалия е най-голямата горделивост и привилегия в живота ми. Винаги давам и ще дам всичко за моята страна. Това в никакъв случай няма да се промени. Но има сложни моменти, с които да се оправим, изключително когато усещаме, че цяла нация е ощетена. Точно в този момент вдигнете глава и се изправете пред идващото предизвикателство! Хайде, Португалия! “, написа Кристиано Роналдо в „ Instagram “ след края на срещата в Белград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР