Звездата на световния футбол - Кристиано Роналдо направи официалния си

...
Звездата на световния футбол - Кристиано Роналдо направи официалния си
Коментари Харесай

Роналдо дебютира за Ал Насър, но остана в сянката на бразилец

Звездата на международния футбол - Кристиано Роналдо направи формалния си дебют своя нов отбор Ал Насър в шампионата на Саудитска Арабия.

Португалецът поведе с капитанската лента " жълто-сините " при успеха с 1:0 над Ал Етифак в мач от 14-ия кръг. Кристиано беше относително деен, само че не съумя да откри пътя към вратата, въпреки да насочи четири удара в срещата, от които единствено един бе прецизен. Веднъж пожела да получи и дузпа, само че броженията му бяха подминати от основния арбитър.
 Снимка 603358
Източник:

За злощастие на Роналдо, огромният воин в срещата не бе той. Победата на Ал Насър беше донесена от някогашния халф на Бенфика - Андерсон Талиска с гол в 31-ата минута. Асистенцията беше дело на Ал Сулайхим. За нея най-вероятно ще претендира и CR7, който също скочи при паса, с цел да засече с глава, само че в последна сметка това направи неговият сътрудник.

С триумфа Ал Насър си върна първото място, което загуби за няколко часа след успеха над Ал Хилал над Абха, в която основен арбитър бе Георги Кабаков. Новият отбор на Роналдо събра 33 точки в актива си, с една повече от Ал Хилал и с мач по-малко. Ал Етифак е 10-и с 16 пункта.
 Снимка 603360
Източник:

На 26 януари Кристиано Роналдо ще има опция да завоюва първи трофей с Ал Насър. Тогава клубът му играе за Суперкупата на Саудитска Арабия против Ал Итихад.
 Ал Насър продава стремително фланелки на Роналдо
Ал Насър продава стремително фланелки на Роналдо

Остават единствено детски размери и XXXL
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР