Звездата на РБ Лайпциг Тимо Вернер отписа профила си в

...
Звездата на РБ Лайпциг Тимо Вернер отписа профила си в
Коментари Харесай

Вернер вече не следва РБ Лайпциг - пече ли се трансфер в Ливърпул?

Звездата на Република България Лайпциг Тимо Вернер отписа профила си в Twitter към профила на немския клуб. Именно преди броени дни „ биковете” пуснаха видео, обвързвано с нападателя, който държи мобилен телефон. Това стана факт, откакто Ливърпул позволи първата си загуба във Висшата лига през сезона от Уотфорд (0:3).

Известен факт е, че германецът е съществено спряган за трансфер на „ Анфийлд”, като не спести възторженостите си към Юрген Клоп. Сега пък той реши да се отпише от профила на Лайпциг в огромната обществена мрежа.

Очаква се европейският клубен първенец да „ отключи” трансферната уговорка на футболиста от 51 милиона паунда, само че те ще бъдат провокирани също по този начин от Ман Юнайтед и Реал Мадрид. Говорейки през предходната седмица, Вернер увери, че е фокусиран напълно върху Лайпциг до края на сезона.

Личният акаунт на 23-годишния стрелец има 22 хиляди почитатели, само че в понеделник той към този момент не следваше никой в Twitter. Все още не е ясна повода за това деяние на Вернер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР