Звездата на Пари Сен Жермен и бразилския национален отбор Неймар

...
Звездата на Пари Сен Жермен и бразилския национален отбор Неймар
Коментари Харесай

Обвиненият в изнасилване Неймар се обяви за жертва на изнудване

Звездата на " Пари Сен Жермен " и бразилския народен тим Неймар се оказа в центъра на гръмък скандал, откакто бе упрекнат, че е изнасилил млада жена на 15 май в Париж. Според неофициална информация бразилката е подала тъжба до полицията в Сао Пауло, че се е срещнала с футболиста в Инстаграм, той я поканил до френската столица, където в хотелска стая направил сексуален акт без нейно предпочитание, при което бил в нетрезво положение. Жената дълго време се колебаела дали да се оплаче, защото се страхувала от последствията.

Първоначално липсваше коментар от страна на Неймар, само че бе даден подобен от татко му. Неймар да Силва признава, че синът му е правил секс с тази жена, само че прецизира, че това било по взаимно единодушие. " Ако не успеем бързо да потвърдим истината, проблемите ще набъбнат лавинообразно. Ако се наложи да покажем известията на Неймар в WhatsApp и диалозите с тази жена, ние ще го създадем ", разяснява бащата. Той прецизира, че имало фотоси, с които можело да се потвърди, че футболистът е бил шантажиран.

След това приказва и самият Неймар. " Това е тежко, съществено обвиняване, което ме изненада... Това бе капан и аз попаднах в него. Но дано да ми бъде за урок. Има хора, които желаят да се възползват и да изнудват, а това в действителност е тъжно и мъчително ", написа футболистът в Инстаграм.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР