Звездата на Народния театър Деян Донков е един от най-желаните

...
Звездата на Народния театър Деян Донков е един от най-желаните
Коментари Харесай

Донков и Радина се женят през лятото! Актьорът й предложил с пръстен с планински кристали

Звездата на Народния спектакъл Деян Донков е един от най-желаните мъже в родното българско съвремие, само че от години сърцето му е в плен на колежката му Радина Кърджилова. Двамата имат наследник на име Христо и през идната година публично ще станат семейство, разбра HotArena.

Решили са да вдигнат женитба, най-важното обаче било, че ще се врекат във честност и пред Бога. Предложението пристигнало, откакто Донков подарил пръстен уникат на обичаната си. Той съставлява копие и едно сърце, направено от планински кристали, което да я пази, писа „ Телеграф “.

Деян и Радина Кърджилова мечтаят да си имат още едно дете и то момиченце. Донков има наследник и от предходната си жена – Анастасия Ингилизова. Деян – младши бил доста добър батко на 3-годишния Христо и даже се грижел за него, когато Радина имала креативен задължения.

Обещал да се грижи и за още едно бебе, стига да стане батко още веднъж. Именно първородният му наследник е повода Деян толкоз млад да побелее. Докато сменял памперсите на бебето, видял, че едното му краче е по-дебело от другото. Лекарите почнали да се чудят и маят какво се случва:

И по този начин – два месеца беше на венозни антибиотици, не знаехме дали ще почине, дали ще оживее, дали ще му отрежат крайници. Аз всяка вечер се приспивах с бутилка вино или каквото има подръка. Брутална история. Чудото стана, откакто се срещнах с отец Николай, духовник от Руската черква. Той успокои душите ни с думите, че в действителност ние нищо не решаваме, а можем единствено да се молим. Даде ми светена вода от река Йордан, даде ми пълномощия аз да го кръстя, въпреки да съм му татко. На идващия ден най-сетне пристигнаха положителните вести. Тогава около тази преживелица изведнъж почнах да побелявам, от паниката “, споделя Деян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР