Звездата на Лудогорец – Тодор Неделев, изрази задоволство от факта,

...
Звездата на Лудогорец – Тодор Неделев, изрази задоволство от факта,
Коментари Харесай

Неделев: За нас е голям плюс, че сме домакини срещу ЦСКА

Звездата на Лудогорец – Тодор Неделев, изрази удовлетворение от обстоятелството, че отборът му ще бъде хазаин против ЦСКА в очертаващия се като основен конфликт за купата. Двата отбора се изправят един против различен в събота, а разликата на върха е единствено една точка в интерес на първенците.

„ Не желая да приказвам за купата. Има още четири кръга, а знаете кой е идващият ни противник. Най-важно е да се подготвим на 100% за идващия мач. Ние имаме цел и ще я гоним, само че гледаме мач за мач. Видяхте на мача в София, стадионът беше цялостен, тъй че за нас е огромен плюс, че сме домакини този път ”, съобщи Неделев за „ Домът на футбола ” по DIEMA SPORT.  

“Не желая да приказвам авансово. Дай боже да се подготвим по най-хубавия метод и нека още веднъж спечелим. Ще дръпнем с четири точки, което ни дава огромно преимущество за спечелването на купата. За мен всичко е наред. В тима има въодушевление, самочувствие. Когато играеш добре и побеждаваш, не мисля, че не би трябвало да имаш самочувствие. Обстановката е страхотна и се надявам да бъде такава и след събота ”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР