Звездата на Лудогорец – Бърнард Текпетей, е трансферна цел на

...
Звездата на Лудогорец – Бърнард Текпетей, е трансферна цел на
Коментари Харесай

Нидерландски гранд вади 3 милиона евро за звезда на Лудогорец

Звездата на Лудогорец – Бърнард Текпетей, е трансферна цел на нидерландския гранд Фейенорд, настояват медиите в родината на футболиста Гана. Крилото направи доста мощна година с екипа на „ орлите “ и беше доста покрай това да попадне в състава на родината си за идното Световно състезание в Катар.

Информациите в Гана сочат, че Фейенорд се е допитал с някогашния си състезател Елвис Ману за качествата на Текпетей. В момента Ману играе за Ботев Пловдив, само че бе и съотборник на Бърнард на „ Хювефарма Арена “.

Настоящият водач в локалната Ередивизи имаше интерес към Текпетей още през лятото, само че тогава до трансфер не се стигна. Сега обаче може подобен да се случи през зимата, като нидерландците са подготвени да извадят 3 милиона евро за правата на Текпетей, който има още две години от контракта си с разградчани.



25-годишният Текпетей е изиграл 15 турнирни дуела през този сезон, в които е осъществил 8 гола. Той игра и в конфликта за Суперкупата против Левски, извоюван след осъществяване на дузпи. В евротурнирите бе употребен Анте Шимунджа в общо 13 дуела - 5 в Шампионската лига и 8 в Лига Европа. Той осъществя при домакинската загуба с 1:2 против Динамо Загреб в ШЛ.

Текпетей обаче не е единственият състезател, към който има интерес от Нидерландия. През лятото „ орлите “ отхказаха да го продадат, само че се твърди, че през зимата от АЗ са подготвени да дадат много повече пари за правата на стража.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР