Звездата на Love Island Деми Джоунс е едно от многото

...
Звездата на Love Island Деми Джоунс е едно от многото
Коментари Харесай

Звездата на ITV Love Island Деми Джоунс разкрива колко плащат островитяните седмично във вилата

Звездата на Love Island Деми Джоунс е едно от многото известни лица, които се завърнаха във вилата, с цел да намерят любовта си в спин-офа на All Stars.

Медийната персона стана известна, откакто се появи в шеста серия на шоуто и стана трета дружно с Люк Мабот. И в този момент риалити звездата се концентрира върху втори късмет, защото беше обвързвана със звездата от петата серия Крис Тейлър - който неотдавна шокира почитателите с епизодичната си роля във кино лентата за Барби.

Оригиналният сериал на Love Island има хора прекарвайки дни (а от време на време и седмици) във вилата с вярата да завоюва шоуто. Мнозина попитаха какъв брой печелят състезателите, защото прекарват дълго време надалеч от работата си. По-рано Деми разкри какъв брой са спечелили звездите.

Обръщайки се към TikTok, с цел да отговори на въпроси на почитатели, Деми сподели: „ Да, в действителност ти заплащат, с цел да участваш в шоуто. На мен персонално ми заплащат £250 на седмица. Това явно е за покриване на всичките ти сметки вкъщи тъй като можеш да имаш апартам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР