Звездата на Левски - Уелтън, говори след победата с 2:0

...
Звездата на Левски - Уелтън, говори след победата с 2:0
Коментари Харесай

Уелтън за трансфер: Не мога да обещая нищо

Звездата на Левски - Уелтън, приказва след успеха с 2:0 над Тузла Сити в контролна среща. Успехът беше първи за " сините " по време на лагера в Турция. 

„ Изпълнихме тактическите инструкции на треньора. Дойдохме да пробваме нещата, които упражняваме в тази подготовка, изпълнихме напътствията и си тръгваме с победа от този мач. Не сме фокусирани върху резултатите, а върху работата, която дойдохме да свършим. Нашият фокус е шампионатът “, стартира Уелтон.

Бразилецът приказва и за негов възможен трансфер. " Не мога да обещая нищо. Предпочитам да не разясня това, моята работа е да играя футбол, останалото е работа на управлението и треньорския щаб ". 

„ Всеки ден ще работя и ще навляза във форма в шампионата, сега не съм на 100%. И в тренировките, и в мачовете гледаме да осъществим заложеното от треньорите. Не мога да обещая нищо. Благодаря на всички последователи. Тук съм, с цел да направя най-хубавото на тима. Докато съм тук, ще давам най-хубавото “, добави той.

„ Ще опитам да вкарам оптимално доста голове. Най-важни са тимът и отборната игра. Винаги е добре, когато дойде бразилец, за нас е по-лесна връзката. Фабио Лима е доста значим футболист за нас, пристигнал е да ни помогне и считам, че е доста добър футболист “, приключи Уелтън. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР