Звездата на Левски Давиде Мариани вкара два гола за днешната

...
Звездата на Левски Давиде Мариани вкара два гола за днешната
Коментари Харесай

Тръгва ли си Мариани от Левски, ето отговорът на синята звезда

Звездата на Левски Давиде Мариани вкара два гола за днешната победа на сините с 3:1 над Ботев (Пловдив). След срещата полузащитникът бе запитан дали може да напусне “Герена” още през това лято, каквито клюки вървят през последните дни.

“Нищо не знам за мое потегляне. Друг въпрос. Имам контракт, знам за интерес, само че той не е единствено за мен. Сега отивам у дома, с цел да възстановявам”, отговори Мариани.

Относно днешния дуел и усъвършенстваната игра на швейцареца спрямо предходния сезон, той съобщи:

“Изглежда не е задоволително да вкараш 11 гола и да запишеш 10 асистенции. Сега пристигнаха головете, щастрлив съм за отбора, тъй като без тези невроятни съотборници нямаше да реализира това.

Може би се научих да играя футбол през ваканциите. Фугболът е по този начин - когато вкарваш, всички са удовлетворени, когато не вкарваш - не са доволни”, разгласи Мариани, който се надява сините да покажат играта от през днешния ден и в четвъртък против кипърския АЕК.

“За четвъртък би трябвало да имаме вяра, само че първо би трябвало да възстановим. Ще проучваме идващия противник, само че вярата е най-важна. В четвъртък ще би трябвало да играем като през днешния ден - да пресираме високо. Не играхме неприятно и в първия дуел. Имаме нашия късмет, само че в случай че имаме вяра. Това ще бъде една хубава вечер”, пожела си Мариани, макар че Левски ще би трябвало да наваксва пасив от три чисти гола. efbet Лига 3 кръг, понеделник 29 юли  Левски 3:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР