Звездата на Хазар Ергючлю изгрява още с първата й роля

...
Звездата на Хазар Ергючлю изгрява още с първата й роля
Коментари Харесай

Спирали звезда от ''Север Юг'', за да ѝ се карат! Какво е да си известен на 18?

Звездата на Хазар Ергючлю изгрява още с първата й роля - Симай от " Север Юг ". В ролята си този сериал българската аудитория може би не са я обикнали, само че няма нищо по-нормално от това. Самата акриса споделя, че възрастни хора в Турция са я спирали и са й се карали поради действия на героинята и в сериала. 

Всъщност нещата с ролята и в хитовия сериал се случили някак инцидентно. Тогава тя била едвам на 18 години и към момента ученичка.

Хазар отишла на кастинг към продуцентска къща. Запознала се с продуцента на сериала, а той показал интерес към нея. Въпреки че ролята ѝ е " неприятна ", актрисата обича този вид функции - тъй като я учат постоянно на нещо. 

Но Хазар не постоянно е знаела, че ще стане актриса. Пред " На кафе " актрисата споделя, че като дребна е мечтаела да стане публицист във вестник, до момента в който родителите ѝ желали да стане правист.

Хазар е от Никозия, Кипър. Там имала доста щастливо и интензивно детство, въпреки че поради ниските си оценки по математика ходила... на психолог!

Въпреки че родителите ѝ били срещу, Хазар избрала да учи актьорско майсторство и отпътувала за Истанбул. 

Хазар през днешния ден е доста сполучлива и търсена актриса. Но към момента се чуди по какъв начин по този начин ѝ се е развил животът и благодари, че е избрала точно този път. 

Тя е на 27 години, само че към момента не мисли за семейство. Счита, че е млада и ѝ предстоят още доста неща в професионален аспект преди да сътвори свое семейство.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР