Звездата на Голдън Стейт Клей Томпсън ще може да се

...
Звездата на Голдън Стейт Клей Томпсън ще може да се
Коментари Харесай

Клей Томпсън се завръща на паркета

Звездата на Голдън Стейт Клей Томпсън ще може да се завърне на паркета и да тренира наедно със съотборниците си по време на лятната подготовка на тима. Гардът, който скъса връзки в лявото си коляно в плейофите преди година, е получил позволение от лекарите да възобнови тренировки, оповестяват от The Athletic.

Стрелецът на " войните " пропусна целия сезон, който по този начин или другояче бе цялостен неуспех за Голдън Стейт. Отборът приключи на последното място в Лигата с баланс 15-50 и ще стартира да се приготвя за идната акция, до момента в който останалите отбори вземат решение кой ще цари в НБА през този сезон.

Klay Thompson has been medically cleared to train without restrictions and is expected to participate fully in Warriors’ summer minicamp, per @anthonyVslater

He suffered a torn ACL in June 2019 pic.twitter.com/3tDFNqFtpZ
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 19, 2020 Именно Томпсън е една от основните фигури за Уориърс. Бъдещето пред трикратните първенци от последното десетилетие не наподобява по никакъв начин зле, защото в състава са още Стеф Къри, Андрю Уигинс и Дреймънд Грийн, а тимът ще разполага и с някой от топ изборите в Драфт 2020.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР