Звездата на Берое Себастиан Вия получи добри новини от Буенос

...
Звездата на Берое Себастиан Вия получи добри новини от Буенос
Коментари Харесай

Звездата на Берое отърва затвора

Звездата на Берое Себастиан Вия получи положителни вести от Буенос Айрес, откакто процесът против него за полово принуждение бе преустановен.

Себастиан Вия трябваше да бъде изправен пред нов развой при започване на април.

След като беше наказан на две години и един месец затвор за осъществяване на принуждение, учредено на пола против някогашната си половинка, в този момент той бе упрекнат в полово принуждение от Тамара Долдан. Случаят против някогашния състезател на Бока Хуниорс в последна сметка бе преустановен.

В началото на идната седмица крилото трябваше да се върне в Аржентина поради процеса против него. В последна сметка двете страни реализираха извънсъдебно съглашение, което попречи на провеждането на правосъдния развой.
 Признание за футболист на Берое
Признание за футболист на Берое

Реномиран уебсайт за прехвърляния му обърна особено внимание

Тамара Долдан заведе дело против Себастиан Вия за полово принуждение. Процесът трябваше да стартира на 3 април, а футболистът на Берое бе застрашен с присъда от 15 години затвор. В случай, че колумбиецът беше наказан, съществуваше огромна възможност да бъде изпратен в пандиза, откакто към този момент има една условно издадена присъда по делото заведено от неговата някогашна половинка.

Съдебният развой против Вия обаче беше спрян. Това е по този начин, тъй като и отбраната, и жалбоподателят са употребявали това, което в аржентинското право се назовава " изцяло възобновяване на вредите ".

Въпреки това прокурорът Серхио Анаути не почете това искане и двете страни апелираха решението на Камарата.

По този метод процесът се прекъсва до изговаряне на състава. Ако се произнесе в интерес на жалбоподателя и Вия, то процесът ще бъде дефинитивно закрит. В противоположен случай делото ще бъде трансферирано в съд 4 на Ломас де Самора, както е контрактувано.

Докато се произнесе Камарата ще се извърви дълъг път.

Помирението сред Вия и Долдан и съответните им юристи, Мартин Аполо и Роберто Кастийо, изненада съдилищата на Ломас де Самора. Защото през целия развой имаше несломима воля от страна на жертвата делото да се реши в обществен развой.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР