Звездата на Байерн Роберт Левандовски, чийто договор с клуба изтича

...
Звездата на Байерн Роберт Левандовски, чийто договор с клуба изтича
Коментари Харесай

Левандовски е отказал да поднови договора си с Байерн

Звездата на Байерн Роберт Левандовски, чийто контракт с клуба изтича през лятото на 2023 година, е отказал да го възобнови, оповестява вестник " Билд ". Това значи, че полският голмайстор несъмнено ще бъде продаден още това лято, защото след една година той ще стане свободен сътрудник и може да си тръгне от клуба без пари.

" Машината за голове Левандовски ще напусне Байерн най-късно през 2023 година ", твърди " Билд ". " В последните седмици най-хубавият футболист на ФИФА за 2021 година е съобщил на управлението на клуба, че няма да възобнови контракта си, който е годен още година ", твърди вестникът.

Информацията е доказана и от уеб страницата Sport1, който се базира на свои източници от Байерн.

До момента шефовете на Байерн непрекъснато споделяха, че няма да се разделят с 33-годишния нападател (той е вкарал 343 гола за баварците от 2014 година насам), само че в случай че не го продадат това лято, ще го оставят да си тръгне без пари. Левандовски надали ще е толкоз стимулиран да играе за клуба през идващия сезон.

Според някои испански медии Роберт Левандовски е осъществил контакт с Барселона, само че треньорът на каталунците Шави Ернандес разгласи прехвърлянето за " сложен " поради деликатното финансово положение на клуба.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР