Звездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лионел Меси заподозря

...
Звездата на Барселона и аржентинския национален отбор Лионел Меси заподозря
Коментари Харесай

Меси: От Мадрид ме атакуваха, когато бях най-слаб

Звездата на " Барселона " и аржентинския народен тим Лионел Меси заподозря интервенция на " безконечния противник " на каталунците при проблемите му с данъчните управляващи преди години. Тогава той бе наказан на 21 месеца затвор, само че размени присъдата с санкция и пробация.

" Имаше заповед от Мадрид да ме нападат и преследват. Да се възползват от моя миг на уязвимост, знам че беше по този начин. Беше тежко и ме болеше, тъй като говореха всевъзможни неща за мен, а това стана преди международното в Бразилия. Беше неприятно, тъй като се споделиха доста неща, не на място ", описа Меси пред Sport.es.
Меси заменя пандиза с санкция от 255 хиляди евро Футболистът трябваше да лежи зад решетките 21 месеца
Аржентинецът съобщи, че не е гледал финала на Шампионската лига сред " Реал " Мадрид и " Ливърпул ". Напускането на треньорът на мадридчани - Зинедин Зидан, обаче го е изненадало.

" Едва ли някой го е очаквал, само че не можем да го съдим. Той има своите аргументи, а и постоянно е хубаво да знаеш по кое време да спреш. Не гледах финала в Шампионската лига, тъй като бях в Аржентина, а там часовата разлика е огромна, по-късно се срещнах от репортажи ", сподели той.

" Барселона " не съумя да реализира огромни триумфи в тазгодишното издание на шампионата и доближи до четвъртфиналите. За идната година обаче Меси увери, че селекцията ще е сериозна. Сред едно от спряганите имена за нов съотборник на аржентинеца е асът на " Атлетико " Мадрид - Антоан Гризман.

" Не знам дали той е приоритет на клуба, само че знам единствено, че в случай че желаеме да печелим още веднъж Шампионската лига ни трябват най-хубавите играчи, а Гризман е от тях. Всичко зависи от шефовете, само че в случай че " Барселона " го притегли, ще е отлично ", разяснява тематиката Меси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР