Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман сложи край на спекулациите

...
Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман сложи край на спекулациите
Коментари Харесай

Гризман най-накрая обяви решението си

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман постави завършек на спекулациите към бъдещето си. Въпреки изказванията, че още преди няколко месеца се е схванал с Барселона, той разгласи, че ще остане при "дюшекчиите ". Направи го в ефира на испанската тв Movistar Plus, която излъчи особено квалифицирано видео, което по-рано през днешния ден французинът анонсира в обществените мрежи.

Веднага след излъчването на предаването, Гризман разгласява в Twitter фрагмент от него с красноречиво наличие: Aнтоан върви към "Wanda Metropolitano " и се усмихва, а текстът изпод гласи: "Моите почитатели, моят тим, МОЯТ ДОМ ".

Филмът наблюдава страстите на Гризман в края на предишния сезон и съмнението му къде да продължи кариерата си. Беше показан диалог сред него и сестра му по отношение на изискванията, които му оферират двата клуба, както и още полемики с околните му по тематиката.

Във видеото не беше пропуснат и моментът от последния турнирен мач против Ейбар, в който дребна група почитатели на Атлетико освиркаха французина, мислейки, че той към този момент е споделил "да " на Барса. Това се случи няколко дни след двата му гола във вратата на Олимпик Марсилия във финала на Лига Европа, извоюван с 3:0. Гризман призна, че се е почувствал доста афектиран и засегнат, само че след дуела Диего Симеоне го е успокоил.

Разсъждавайки дали да одобри офертата на каталунците или да остане правилен на Атлетико, Гризман призна, че огромната му цел е да завоюва Шампионската лига. Това е и несбъднатата фантазия на всички почитатели на "дюшекчиите ", а нападателят регистрира, че клубът прави нужното да укрепи състава си, с цел да може да се бори с най-хубавите в Европа., написа "Блиц ".

"Реших да остана! ", съобщи в края нападателят, а мнозина видяха в документалното видео опит да бъде заимствуван ЛеБрон Джеймс, който през 2010 година по сходен метод извести, че ще премине от Кливланд Кавалиърс в Маями Хийт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР