Звездата на American OnlyFans и двойничка на Ким Кардашиян Кимбърли

...
Звездата на American OnlyFans и двойничка на Ким Кардашиян Кимбърли
Коментари Харесай

Двойничката на Ким Кардашиян почина след пластична операция

Звездата на American OnlyFans и двойничка на Ким Кардашиян  Ким Кардашиян Кимбърли Ноуъл „ Ким “ Кардашян (на британски: Kimberly Noel „ Kim “ Kardashian) е американска риалити умря от инфаркт, откакто се възстановяваше от пластична интервенция, съобщи " Mirror ".

34-годишната Кристина Ащен Гуркани, която беше известна като Ащен онлайн, умря в болница в четвъртък часове след интервенцията.

Семейството ѝ с разрушено сърце показа тъжната вест онлайн и отвори страница в GoFundMe в опит да помогне за заплащането на погребението й идната седмица.

В изказване на страницата фамилията изрази своя потрес и горест от новината, както и уточнения за случилото се.

„ С дълбока тъга и разрушено сърце би трябвало да споделим за най-разтърсващата, злощастна и неочаквана кончина на нашата красива обичана щерка и сестра Кристина Аштен Гуркани “, написа фамилията.

Близките ѝ споделиха, че в 4.30 сутринта фамилията е било събудено по телефона и някой е крещял: „ Ащен умира, Ащен умира “. Семейството сподели, че позвъняването е било като жив призрачен сън.

Те я ​​описаха като " грижлив и любящ свободен дух, който постоянно отделяше време, с цел да провокира усмивка на лицето на всеки, с който пресичаше пътя си ".

Завършвайки почитта, те написаха: „ Кристина Аштен Гуркани, ти вечно ще бъдеш нашият ангел-пазител “.

Много от нейните почитатели и почитатели отдадоха респект на звездата след експлоадирането на новината.

Моделът на OnlyFans Мария Магдалена отдаде прочувствена респект в Instagram. Тя написа: „ Не я познавам, но тя беше в действителност красива. Това е толкоз тъжно. Толкова е ужасно, тъй като в действителност в никакъв случай не знаеш по кое време ще умреш от пластична хирургия. "

Мери, която едвам не изгуби живота си след интервенция, продължи да предизвестява другите за заплахите от лягането под ножа.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР