Звездата Любо Нейков отново се върна на театрална сцена! Това

...
Звездата Любо Нейков отново се върна на театрална сцена! Това
Коментари Харесай

Любо Нейков се завърна на сцената

 Звездата Любо Нейков още веднъж се върна на театрална сцена! Това се случи в неделя вечерта със спектакъла на Лили Абаджиева " Всички с изключение на мен " в Сатиричния спектакъл.

На сцената комик номер 1 игра хоро, танго, степ и ориенталски ритми в продължение на пет минути, а публиката не спря да го приветства и да се смее на уменията му.

Между всички изпуснати думички Нейков не спря и с леките попържни, само че те единствено придадоха усет на превъзходната му игра, написа.

" Изключително съм привлечена от неговия гений. Любо носи духа на великите комедийни артисти от златната ера на Сатирата и неговото място е измежду огромните имена на комедията и българския спектакъл въобще. Нейков е извънредно одушевен човек, доста ни даде тази връзка с него, която развихме през сезона ", показа режисьорката Лили Абаджиева и добави, че Любо се демонстрира като извънреден сътрудник с останалите от трупата.

Освен него на сцената в австрийската комедия от Щефан Фьогел излязоха Алекс Сърчаджиева, Стефания Кочева, Маргарита Хлебарова, Боян Арсов, Васил Витанов, Рада Кайрякова.

С " Всички с изключение на мен ", в превод на Владко Мурдаров, Лилия Абаджиева е направила огромна и зрелищна продукция, което е нейна запазена марка. Заслугата за това е и на сценографа Васил Абаджиев, и на целия актьорски екип.

" С режисьор като нея не може да репетираш апропо. Трябва да се отдадеш на този развой, да изчистиш всички задължения и да си непрекъснато предан на работата с нея ", добавя той.

Според Нейков Абаджиева е прелестен психолог и тя във всеки един миг вижда в какво въодушевление си, също така има извънредно възприятие за комизъм, доста съответно импонира на всичките актьорски настроения, предизвика и вади от всеки един от актьорите скритите им заложби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР