Зверско убийство шокира жителите на руския град Елиста. Жестокото престъпление

...
Зверско убийство шокира жителите на руския град Елиста. Жестокото престъпление
Коментари Харесай

Отритнат Ромео разчлени любимата си на парчета, скри ги в куфар и... ВИДЕО

Зверско ликвидиране шокира жителите на съветския град Елиста. Жестокото закононарушение е осъществено при започване на седмицата. Полицията е задържала 37-годишен мъж по съмнения, че той е направил зверството.

Сестрата на жертвата се е обърнала за помощ към полицията на 24 септември. Тя е съобщила, че от няколко дни Наталия не дава отговор на позвъняванията й и не се е появявала у дома. За финален път тя е общувала със сина си на 21 септември.

Служителите на реда бързо изяснили, че през последните няколко години дамата е имала близки връзки с 37-годишния Валери, само че решила да се раздели с него, откакто той почнал да я бие и да й взима парите. Наталия се оплакала на сестра си, че след раздялата Валери не стопира да я преследва.



От камери за видеонаблюдение покрай жилището на жертвата се вижда, че сутринта на 22 септември мъж влиза в постройката, в която живее Наталия, а час по-късно излиза на улицата с огромна пътна чанта. Валери се качва в такси.

На 25 септември в хода на издиврателните работи служители на реда и следователи се натъкват на тялото на търсената, разчленено и прикрито в трастиката край един канал.

Извършителят е арестуван „ по горещи следи” край едно от градските кафенета. Той е упрекнат в ликвидиране.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР