Звънял по телефона и на вътрешния министър по сигнал на

...
Звънял по телефона и на вътрешния министър по сигнал на
Коментари Харесай

Рашков звънял на президент и премиер да се жалва за рокадите в МВР

Звънял по телефона и на вътрешния министър по сигнал на негови съседи за човек, който обикаля в двора им
Измислици назова Бойко Рашков изказванията на служебния вътрешен министър, че в служебни парцели на Министерство на вътрешните работи е имало частни празненства.

„ Твърдения на сътрудника Демерджиев, който за жалост щеше да ми става заместител в един интервал, са нелогични и лъжи ”, изясни Рашков. Той разясни, че имало един случай на служителка в дирекция на Министерство на вътрешните работи, чиито наследник бил зрелостник е употребила ресторантска база в Боровец като е платила разноските като за външни лица. Рашков призна, че е звънял персонално на министър Демерджиев, поради сигнал от негови съседи за лице, което е влезнало и обикаляло дворовете на хората като преди този момент звънял в 7 РПУ: „ Няма реакция, а полицията е на 1500 метра. Мислех, че за 5 минути може да се прати патрулка. И на мен са ми звънели, няма неприятно. Сега към този момент скърбя, че му звънях, тъй като виждам по какъв начин той интерпретира моето позвъняване вместо колегиално да се отнесе ”.

Рашков още веднъж повтори, че карцерът на Бойко Борисов не бил неточност, „ даже е просрочен ”. Той имал съществени несъгласие против решението на съда за ареста на Борисов:

„ В нито едно от решенията никой не е обърнал внимание на обстоятелствата, които се съдържат в делото. Много от дълго време трябваше да се проверява активността на този човек и то в елементи. За страдание прокуратурата бездействаше години наред във връзка с сигнали, които се получаваха за връзките сред Божков, Борисов и Горанов. И въпреки всичко не беше задържан единствено Борисов, Горанов и Севда също бяха арестувани и чакаме дефинитивно решението на съда ”, изясни той.

Рашков звънял и на президента Румен Радев за „ светкавичните чистки по проект ”.

„ Не можех да приема, че назначени министри от президента, ще освобождават висококвалифицирани хора от Министерство на вътрешните работи, изключително от Хасковско. Президентът му споделил, че не му е известно.

Вторият, на който се обадих бил на премиера Гълъб Донев. Отговорът бе същият.

„ Разбрах, че няма смисъл да звъня повече. ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР