ZTE представи своя първи сгъваем смартфон Libero Flip, който е

...
ZTE представи своя първи сгъваем смартфон Libero Flip, който е
Коментари Харесай

ZTE представи Libero Flip: най евтиния сгъваем смартфон в света

ZTE показа своя първи сгъваем смарт телефон Libero Flip, който е по-достъпна опция на Samsung Galaxy Z Flip 5. В момента устройството е налично за предварителна поръчка единствено в Япония, само от локалния оператор Y!Mobile на специфична цена за ранните купувачи в размер към 260 $. Препоръчителната цена на дребно на устройството е към 420 $.

ZTE Libero Flip разполага с вътрешен 6,9-инчов AMOLED екран с разграничителна дарба 2790 × 1188 пиксела. Устройството предлага и външен 1,43-инчов кръговиден AMOLED екран с разграничителна дарба 466 × 466 пиксела, който може да демонстрира вести, прогноза за времето, таймер и може да се употребява за приемане на повиквания, ръководство на камерата, възпроизвеждане на музика и други интервенции.

Отзад се обитава 50 МР съществена камера, допълнена от 2 МР датчик за дълбочина. Налична е и 16 МР предна камера, ситуирана в центъра на горната част на вътрешния екран.

Смартфонът е основан на 8-ядрен процесор Snapdragon 7 Gen 1 на Qualcomm с тактова периодичност до 2,4 GHz и графичен ускорител Adreno 662. Оперативната памет е 6 GB, а флаш паметта е 128 GB. Батерията с потенциал 4310 mAh поддържа 33W бързо зареждане.

Спецификациите на ZTE Libero Flip включват също Wi-Fi 802.11ax безжични адаптери, Bluetooth 5.2, NFC чип. Теглото на смарт телефона е 214 грама. Той ще бъде пуснат в продажба на 29 февруари. Към момента не е ясно по кое време и дали въобще устройството ще се появи и на интернационалните пазари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР